Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kik vagyunk?




Gergő, miután az egyetemi évei véget értek, elvégezte a pék iskolát is, majd a Pékműhelyben kitanulta a pék szakmát. Ezután éveken keresztül a Mandelbrot pékség alapító tulajdonosa volt, ahol napi szinten készítette a pékárukat, kovászos kenyereket és közben irányította a falu közösségi terének a fejlődését is. 7 évvel a pékség indulása után, úgy döntött új fejezetet kezd az életében, továbbvíve azt a szellemiséget amit korábban is képviselt.


Regina az egyetemi évei elvégzése után döntött úgy, hogy régi vágya, a cukrászat irányában folytatja életét. A cukrásziskola elvégzése után Németországban tanulta ki a szakmát, majd Budapesten az Asztalka cukrászda vezető cukrásza és tulajdonosa lett. Az eladása után kialakította saját brandjét a Neked Cake-et, ahol magas minőségű tortákat és esküvői tortákat készít a mai napig.


Később megnyitották közös boltjukat Budakeszin, a Schatz gasztroműhelyt, ahol sikerült kettejük tudását ötvözve nemcsak egy olyan cukrászdát és pékséget létrehozni, ahol saját maguk által készített süteményeket, kenyereket árultak, de a boltban egy kizárólag magyar kézműves kistermelők portékáit széles körben felvonultató delicates is helyet kapott. 


"Régi barátság a miénk, régebbi, mint hogy rájöttünk, mi lesz a hivatásunk. Mind a ketten az egyetemi évek alatt fedeztük fel a sütés szenvedélyét, így elvégeztük a pék- és cukrásziskolát is. Megalapítottuk a Moon and Back-et. 

Hiszünk a magas minőségben, a folyamatos megújulásban, a szezonalitásban. Fontosnak tartjuk a kiszámíthatóságot, és azt is tudjuk, hogy termékeinknek nem csak kiemelkedően finomnak kell lenniük, de kiválóságukat a megjelenésüknek is tükrözniük kell! Mindennapjaink szerves része, egyúttal szívügyünk a magyar kistermelői vállalkozások, az újonnan nyíló, és klasszikusként helyt álló gasztronómiai helyek követése. Ez a szenvedély hívta életre, és táplálja a Moon and Back manufaktúrát." - Regina és Gergő